Cauta Avocat

Avocat Romeo Daniel Cosma

Revendica Acest Avocat

Trebuie sa folositi Autentificare sau Inregistrare pentru a revendica acest cabinet

Romeo Daniel Cosma

SCA "Cosma si Asociatii" Barbat
Consultatie Online
Promovat
0
Salvează

Report Abuse

Report Abuse

Descriere

Avocat Romeo Daniel Cosma

Avocat Romeo Daniel Cosma, cu o cariera juridica distinsa incepand din 1996 sub egida Baroului Galati, si-a extins orizontul profesional in Bucuresti incepand cu anul 2006. Educatia sa juridica temeinica include absolvirea Facultatii de Drept de la Universitatea Ecologica din Bucuresti si obtinerea diplomei de licenta de la prestigioasa Universitate A.I. Cuza din Iasi. In prezent, isi canalizeaza expertiza juridica ca Avocat Coordonator in cadrul SCA "Cosma si Asociatii".

Specializarile sale includ Litigii Penale cu accent pe Infractiuni Economice, Consultanta Comerciala, Litigii Comerciale si Risk & Compliance, oferind astfel un spectru larg de servicii juridice. Prin dedicatia si profesionalismul sau, contribuie la consolidarea relatiilor pe termen lung cu clientii, o caracteristica definitorie pentru activitatea SCA "Cosma si Asociatii".

Birou in Bucuresti si Galati

 • Birourile din Galati si Bucuresti ale firmei au profiluri complementare;
 • Birourile din Galati se concentreaza pe Litigii Civile - Comerciale si Consultanta Comerciala;
 • Biroul din Bucuresti exceleaza in Consultanta Comerciala legata de Achizitii si Dezvoltari, Litigii Penale privind infractiunile economice si Litigii Civile - Comerciale.

Competenta distincta in domeniul Risk & Compliance a fost forjata prin aprofundarea practicilor corporatiste si valorificarea experientei acumulate de-a lungul anilor de practica avocatiala.

SCA Cosma si Asociatii

SCA "Cosma si Asociatii" s-a afirmat in sfera juridica prin implicarea intr-o serie de tranzactii, achizitii si dezvoltari semnificative. Portofoliul de clienti reflecta diversitatea si calitatea serviciilor avocatiale oferite, incluzand atat companii nationale, cat si entitati apartinand investitorilor straini.

Serviciile oferite de SCA "Cosma si Asociatii" se aliniaza la standardele inalte de calitate si complexitate, caracteristice caselor mari de avocatura din Romania, satisfacand astfel exigentele clientilor distinsi, precum:

 • BMW Romania;
 • Bank of Cyprus;
 • CTP;
 • ADpharma si Mairon.

Oferind un echilibru intre competenta, dedicare si inovatie, SCA "Cosma si Asociatii" si Avocatul Romeo Daniel Cosma continua sa isi largeasca amprenta in peisajul juridic romanesc. Piatra de temelie a SCA “Cosma & Asociatii” a fost, inca de la conceptie, "specializarea".

Esenta firmei, atat ieri cat si azi, este aspiratia de a satisface asteptarile ridicate ale clientilor, prin cultivarea unei expertize de domeniu in randul avocatilor sai, competenta profesionala deosebita fiind raspunsul optim la provocarile incredintate lor.

Viziunea holistica a echipei de avocati de la “Cosma & Asociatii” se manifesta atat teoretic - prin diversitatea de specializari oferite - cat si practic - prin prezenta nationala extinsa. Casa de Avocatura opereaza cu onorarii competitive, oferind servicii comparabile cu cele ale actorilor majori din piata, si asigura clientilor accesul la avocati dedicati. In aceasta dinamica, interactiunea directa este un atu distinctiv pentru “Cosma & Asociatii” - clientul resimte sustinerea constanta si disponibilitatea avocatilor pe durata gestionarii cazurilor.

Infiintata initial la Galati la debutul deceniului trecut, societatea a extins acum reteaua cu 3 birouri la nivel national:

 1. Unul in orasul natal;
 2. Unul in Bucuresti deschis in 2006;
 3. Si un birou la Constanta, reflectand astfel calitatea serviciilor oferite, reputatia solida in piata si viziunea expansiva a membrilor sai.

Motorul acestei expansiuni a fost cerinta pentru servicii juridice de inalta calitate. Specializarea, care a stat la baza constituirii SCA “Cosma & Asociatii”, a facilitat si accesul pe piete locale diverse, avand ca rezultat abordarea unor cazuri cu complexitate juridica crescuta.

Cazurile provocatoare si problemele aparent insolvabile sunt catalizatorii care ii motiveaza pe avocatii de la SCA “Cosma & Asociatii” sa isi exploreze si sa isi extinda continuu limitele profesionale.

Biografie

Well maintained cepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa kequi officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusan tium doloremque laudantium, totam rem aperiam the eaque ipsa quae abillo was inventore veritatis keret quasi aperiam architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo ucxqui officia voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem ape dicta sunt explicabo.

Domenii de Practica si Specializari

Educatie

 • Brand Minds - John Maxwell - Octombrie 2016
 • Cultura Serviciilor Superioare - Ron Kaufman - Iunie 2016
 • Studii Masterale - Drept Penal - Universitatea Bucuresti - Iunie 2006

Experienta Profesionala

 • SCA Cosma & Asociații - Avocat Coordonator - Iulie 2000 - Prezent
 • International Compliance Association - Professional Member - Ianuarie 2018 - Prezent
 • Asociația Română de Științe Penale - Membru - Decembrie 2018 - Prezent

Asistarea si Reprezentarea Clientilor

 • Reprezentare Si Asistenta In Instanta
 • * Ofera Reprezentari In Instanta ( Institutii / Terti )
 • Consultanta Juridica
 • * Ofera Consultanta Juridica De Specialitate

Limba Vorbita

 • Engleza

Pret Consultatie

Oferiti Consultatie Online?
Da
Modalitate de Plata
Cash, Visa, PayPal, Credit Card

Intra in legatura cu Avocatul tau

Romeo Daniel Cosma 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informatii de Contact

Avatar Image

onE jusT Romania

Member since 3 luni ago
 • 010952, Strada Fluviului, Nr. 18, Sector 1, Bucuresti, Romania.
 • contact@onejust.ro
 • https://onejust.ro

View Profile

Te-ar mai putea interesa

Please fill the required fields*