Conditii Generale pentru utilizarea a Platformei onEjusT.ro

In calitate de utilizator al acestei platforme, aveti dreptul de a beneficia de informatiile existente pe acesta. De aceea va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare prezentate in cele ce urmeaza.

Vizitarea acestei platforme de catre dumneavoastra se supune “ Termenilor si Conditiilor ” de utilizare, implica acceptul dumneavoastra explicit si reprezinta intelegerea ( contractul ) dintre parti.

Platforme onEjusT.ro ( denumita in continuare onE jusT Romania ) are calitate de autor, de proprietar si de administrator al site-ului https://onejust.ro.

onEjusT.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestei platforme, precum si sectiunile “ Termeni si Conditii ” precum si “ Politica de Confidentialitate ” ale platformei, fara notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati sectiunea periodic, pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care le-ati agreat.

Proprietarul Platformei

Platforma onEjusT.ro este dezvoltata si administrata de catre Platforma onTOP adS Romania. Termenii “onEjusT”, “onEjusT.ro”, “onejust.ro”, “site-urile”, “site-ul”, “site”, “website-urile”, “website-ul”, “website”, “noi”, “Compania”, “compania” reprezinta firma onTOP adS SRL si serviciile sale oferite prin aceasta platforma web.

1) Introducere
 
 • Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe platforma https://onejust.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a Termenilor si a Conditiilor de mai jos. Termenii si Conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza aceasta platforma iar data actualizata se va gasii in josul paginii, in coltul din dreapta.
 
2) Drepturi de Autor
 
 • Copyright-ul pentru informatiile existente pe aceasta platforma se afla exclusiv in posesia onE jusT Romania, autorul aceastei platforme, care beneficiaza de toate drepturile legale ale autorilor, asa cum este prevazut in legislatiile romana si internationala in vigoare.
 • In baza acestora si in absenta altor notificari scrise, orice tip de material precum: text, logo-uri, design-uri, icon-uri, imagini, fotografii, ilustratii, inregistrari audio sau video etc. constituie proprietatea onE jusT Romania si pot constitui obiectul unei licente care poate fi folosita numai de catre acesta.
Preluarea integrala sau partiala a oricarui tip de informatie de pe acest website ( dintre cele amintite in paragraful anterior si dintre altele similare acestora ) este posibila si considerata legala numai cu respectarea urmatoarelor conditii:
 • Materialul preluat ca atare sau citat de pe platforma https://onejust.ro va fi afisat numai insotit de precizarea preluarii lui exclusiv de pe aceasta platforma si nu va fi insusit de catre utilizator.
Reproducerea sau citarea va fi realizata cu precizarea sursei, in una dintre formele enuntate mai jos:
 • Sursa: Platforma onE JusT – Avocati si Barouri din Romania la cele mai accesibile preturi oferind abonamente diverse in functie de necesitatile fiecarui antreprenor; Sursa: https://onejust.ro
 • Conform Platforma de promovari online ale Avocatilor din Romania la cele mai bune preturi in domeniul promovarii prin diverite abonamente  – Sursa https://onejust.ro
 • Orice alta specificare clara, care are acelasi inteles cu cel al enunturilor anterioare.
 • Materialul reprodus sau citat nu va fi modificat in niciun fel si nu vor fi extrase fragmente care isi pot modifica intelesul in afara contextului.
 
3) Avocati care nu sunt acceptati
 
onE jusT Romania doreste sa va aduca la cunostinta ca urmatoarele tipuri de avocati ce nu pot fi acceptati pentru promovare pe platforma noastra:
 • Avocati care nu detin informatii actualizate despre Domeniul de Practica, Baroul din care fac parte, orasele deservite, nu detin un numar de telefon, nu detin un site de prezentare, nu ofera o descriere cat mai amanuntita despre Cabinetul de Avocatura.
Aceasta lista poate fi actualizata fara o instiintare in prealabil din partea noastra.
4) Responsabilitatea Clientului
 
 • Clientul / Avocatul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control, facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.
 • Clientul / Avocatul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile.
 
5) Modalitati de Plata
 
 • Platforma onejust.ro pune la dispozitia tuturor clientilor sa achite contravaloarea abonamentelor achizitionate prin intermediul Platformei de plati online Netopia Payments sau Transfer Bancar.
 
6) Raspundere Limitata
 
 • Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serviciilor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.
 • Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.
 • Utilizatorul declara ca inteleg si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in nici un mod si in nici un caz suma totala a tarifelor ( taxelor ) achitate de catre utilizator furnizorului.
 
7) Licente de utilizare
 
onEjusT Romania permite utilizarea libera a platformei https://onejust.ro si a tuturor materialelor din cuprinsul acestuia, cu mentiunea ca:
 • Nici un material de pe aceasta platforma nu poate fi preluat partial, integral sau modificat fara acordul prealabil si comunicat in scris catre onE jusT Romania.
 • Orice tip de continut de pe platfoma https://onejust.ro este Proprietatea onE jusT Romania si a furnizorilor sai si include, dar nu se rezuma la: logo, text, imagini, filme si toate celelalte informatii, prezentate sub orice forma. Orice litigiu ar putea surveni in legatura cu https://onejust.ro se supune legistatiei de drept comun din Romania.
onE jusT Romania va ofera posibilitatea utilizarii aceastei platforme numai cu urmatoarele conditii aparate si prevazute de legile in domeniul drepturilor de autor din Romania:
 • Intrebuintarea in scopuri comerciale a informatiilor de pe aceasta platforma.
 • Preluarea, Copierea, Duplicarea, Distribuirea si Arhivarea in scopuri comerciale a materialelor in oricare dintre aceste formate si nu numai: text, logo, imagine, ilustratie, design, icon, fotografie, inregistrare audio/video etc., se face cu acordul prealabil, in scris, din partea onE jusT Romania.
 • Nerespectarea Termenilor si a Conditiilor atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, in conformitate cu legile romanesti in vigoare.
Utilizarea mentionata anterior include, dar nu se limiteaza la urmatoarele forme:
 • Folosirea directa;
 • Folosirea “ascunsa” a marcii onE jusT Romania, a domeniului https://onejust.ro sau a denumirii onE jusT Romania ( sub forma de, dar nu limitata exclusiv la: meta tag-uri si alte tipuri de metode de cautare web sau de indexare );
 
8) Termene de Plata si Facturare
 
 • Clientul / Avocatul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.
 • Toate facturile proforme se vor trimite prin Email si o versiune printabila se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii / Avocatii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 1 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.
 • Clientii care doresc inchiderea unui cont sau al oricarui serviciu achiziont trebuie sa trimita o notificare pe Email cu cel putin 14 zile inainte de data scadenta, altfel factura emisa va trebui achitata pentru minim o luna.
 • Preturile afisate in Euro sunt calculate in RON la cursul BNR + 2 % din data comenzii, conform legislatiei toate facturile si platile sunt procesate in ROL. Pentru fiecare zi de intarziere a platii dupa data scandenta pentru facturile proforme de prelungire a abonamentelor se percep penalizari de 0.5 % / zi.
 • Facturarea serviciilor achitate prin sms ( daca este cazul ) se face de catre operatorul de telefonie, astfel onejust.ro nu va expedia factura fiscala pentru platile prin sms.
 
9) Notificari si Anunturi
 
onejust.ro isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor / clientilor / avocatilor care utilizeaza platforma noastra de Promovare si Publicitate ai Avocatilor din Romania, Marketing Online Avocati Romania.
 
10) Confidentialitate
 
 • Informatiile cu Caracter Personal de tipul: Nume, Adresa, E-mail sau Numar de Telefon, transmise prin intermediul postei electronice sunt confidentiale si vor fi prelucrate in conformitate cu reglementarile legislative romanesti in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.
 • Orice fel de informatie furnizata in cunostinta de cauza, prin intermediul website-ului si care devine vizibila pe website, datorita softului pe care se realizeaza aceasta informare, nu va fi considerata confidentiala. Asadar, aceasta nu va fi protejata de legile in vigoare privind proprietate intelectuala.
 • Informatiile cu Caracter Personal de tipul: Nume, Prenume, Adresa, E-mail sau Numar de Telefon, transmise prin intermediul postei electronice sunt prelucrate de noi doar in scopul pentru care au fost trimise si anume: Oferta pret Abonamente / Comenzi  / Informatii sau oricare alte Servicii, Produse sau Abonamente specificate pe platforma https://onejust.ro
 
11) Garantii si Exonerarea de Raspundere
 
 • onE jusT Romania nu garanteaza ca utilizarea platforma https://onejust.ro si a serverelor pe care este gazduit acesta sau ca downloadarea materialelor de pe platforma nu prezinta riscul de virusare sau de transmitere a altor componente informatice potential daunatoare. Asadar, nu va raspunde pentru eventuale daune de ordin direct sau indirect, cauzate de accesarea / vizitarea / utilizarea platformei si a informatiilor de pe acesta.
 • onE jusT Romania nu este responsabil pentru erori, omisiuni sau lucruri asemanatoare, care au efecte asupra redactarii sau prezentarii oricarui tip de material de pe platforma. onE jusT Romania nu acorda Garantie privind continutul si folosirea platformei.
 • onE jusT Romania nu este si nu poate fi facut responsabil pentru neconcordante, indisponibilitate sau alte defecte ale platformei https://onejust.ro sau ale continutului sau, determinate de cauze obiective.
 
12) Drepturile Vizitatorilor
 
 • onE jusT Romania se angajeaza sa incerce furnizarea de informatii complete, reale, obiective si actuale. Insa onE jusT Romania nu poate fi facut raspunzator pentru posibile inadvertente sau omisiuni privind continutul platformei.
 • onE jusT Romania nu poate fi invinuit pentru neconcordantele care ar putea surveni intre informatiile furnizate pe platforma https://onejust.ro si Legislatia in vigoare din tara dumneavoastra. Accesand si utilizand aceasta platforma, va asumati in totalitate raspunderea pentru intelegerea si asimilarea continutului sau.
 
13) Securitate
 
 • Actiunile neautorizate si orice tentative de acest fel, precum: utilizarea frauduloasa si abuziva, accesul neautorizat si blocarea accesului, preluarea exacta, totala sau partiala, duplicarea, copierea, furnizarea si arhivarea in scop comercial a elementelor grafice ( logo-uri, imagini, ilustratii, fotografii, design-uri, icon-uri, inregistrari audio si video ) sau a textelor etc., fara acordul prealabil si exprimat in scris din partea onE jusT Romania, vor fi supuse pedepsei prevazute de legislatia in vigoare a Romaniei.
 
14) Modificari
 
 • Ne rezervam dreptul de a face adaugiri, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, Abonamente si Preturi oricand, informarea facandu-se prin intermediul platformei sau Panourile de Control ale Clientilor precum si prin Email.
 
15) Suspendarea Contului pentru Neplata Serviciilor
 
 • Conturile utilizatorilor / vizitatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului in termen de 1 zile ( 24 de ore ) de la emiterea de catre furnizor / avocat a facturii proforma vor fi suspendate pana la confirmarea efectuarii platii sau pana la data efectuarii platii, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai dupa confirmarea efectuarii platii.
 • Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa ce se va face plata integrala a tututor sumelor datorate de catre utilizator / client.
 • In cazul in care anuntul sau avocatul care isi promoveaza serviciile pe platforma noastra este suspendat sau sters pentru neplata sau pentru renuntare la servicii onE jusT Romania va redirecta anuntul catre o alta pagina a platformei. In cazul in care un client nu ne raspunde solicitarii privind plata serviciilor in Termen de 14 zile de la data comunicarii atunci anuntul / firma vor fi dezactivate permanent.
 
16) Modificari la Servicii, Abonamente și Preturi
 
 • Preturile pentru Produsele si Abonamentele noastre pot fi modificate fara notificare prealabila. Ne rezervam dreptul in orice moment de a modifica sau intrerupe Serviciul ( sau orice parte sau continut al acestuia ) fara o notificare in orice moment..
 • Nu vom fi raspunzatori fata de dvs. sau fata de terti pentru nicio modificare, modificare a pretului, suspendare sau intrerupere a Serviciului. Cand este posibil, vom incerca sa furnizam o notificare cu 14 de zile inainte cu privire la orice pret sau schimbari de Produse / Servicii prin e-mail.
 
17) Legislatie
 
 • Termenii si Conditiile enuntate pe aceasta platforma sunt protejate si se supun legislatiei romane in vigoare. Instantele in drept din Romania sunt singurele in masura sa solutioneze eventualele litigii ce ar putea aparea in legatura cu prevederile anterioare din Termenii si Conditiile prezentului website, litigii care nu pot fi solutionate pe cale amiabila.
 
18) Modificari la Servicii si Preturi
 
 • Preturile pentru produsele noastre pot fi modificate fara notificare prealabila. Ne rezervam dreptul in orice moment de a modifica sau intrerupe Serviciul ( sau orice parte sau continut al acestuia ) fara o notificare in prealabil. Nu vom fi raspunzatori fata de dvs. sau fata de terti pentru nicio modificare, modificare a pretului, suspendare sau intrerupere a Serviciului. Cand este posibil, vom incerca sa furnizam o notificare cu 14 de zile inainte cu privire la orice pret sau schimbari de produse / servicii prin e-mail.
 
19) Politica de Retur
 
 • Fiecare client care detine un abonament achizitionat pe platforma onejust.ro beneficiaza de o garantie de 14 de zile. Daca in aceasta perioada nu sunteti complet satisfacut de calitatea serviciului de Promovare pe Platforma onejust.ro puteti solicita si primi inapoi banii platiti in avans.
 • In cazul in care anularea contului se datoreaza incalcarii de catre client a prezentelor Termene si Conditii nu se va efectua rambursul.
 • Garantia de Rambursare a platii in termen de 14 zile de la efectuarea comenzii nu se aplica si nu se va efectua in cazul in care platforma onejust.ro a generat un backlink sau trafic catre site-ul inscris pe platforma, acest lucru nu constituie subiectul cererii de rambursare.
 • Platile prin SMS ( daca este cazul ) nu sunt rambursabile. Pentru serviciile de Abonamente platile nu sunt rambursabile.
 
20) Politica de Livrare
 
 • Livrarea serviciilor se va face relativ intr-un timp cat mai scurt in functie de solicitarile in curs. Durata maxima de Livrare a serviciilor comandate poate fi cuprinsa intre minim 30 de minute si maxim 24 de ore, dar dupa cum am mentionat anterior Politica platformei noastre este urmatoarea ” Primul venit, primul servit, dar chiar si cu aceasta Politica va asiguram ca serviciile dvs. vor fi activitate cu cat mai repede posibil din momentul confirmarii platii.
 • Pentru o Activare cat mai rapida a abonamentului achizitionat va recomandam sa achitati dintr-un cont ING Bank sau orice banca din Romania ca sa va putem activa Serviciul dorit aproape instant. Platile interbancare din alte conturi se fac de obicei in maxim 12-24 ore din momentul in care faceti dvs. plata in contul nostru.
 • Recomandam ca inainte de achizitionarea unui Abonament platit sa ne solicitati un cont de proba pentru a evita eventuale neclaritati.
Prezenta Pagina de Termeni & Conditii a fost actualizata la data de 14.09.2023